Ζητούνται μεσίτες για συνεργασία

Έχουμε δημιουργήσει μέσω της εμπειρίας μας και σε συνεργασία με την εταιρεία πληροφορικής που συνεργαζόμαστε ένα μοναδικό πρόγραμμα διαχείρισης πελατών και ακινήτων που πραγματικά μας βγάζει από σύγχυση και το χαρτομάνι και μας βάζει με πολύ εύκολο τρόπο  σε όλο το διαθέσιμο πελατολόγιο μας.
Με το πάτημα ενός κουμπιού το πρόγραμμα διαχείρισης μας δημιουργεί αυτόματα μια λίστα μόνο με τους αγοραστές που ενδιαφέρονται π.χ. για διαμέρισμα στο Χολαργό ή στην Αγία Παρασκευή από 1ο όροφο και πάνω και με τιμή από €150.000 – 200.000 και με 2 υ/δ αν το ακίνητο που μόλις αναλάβαμε έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, θα έχουμε στα χέρια μας λοιπόν μια λίστα πελατών που ψάχνουν αυτό που έχουμε να πουλήσουμε και μπορούμε να άμεσα να τους το προτείνουμε  γιατί είναι μόνο οι πελάτες που ψάχνουν ένα διαμέρισμα με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Έτσι ενώ οι υπόλοιποι μεσίτες ψάχνουν τα χαρτιά τους να δουν ποιόν θα πάρουν τηλέφωνο εμείς έχουμε κλείσει ήδη το ραντεβού και το δείχνουμε. Έχουμε τη δυνατότητα λοιπόν να είμαστε μπροστά από τους υπόλοιπους μεσίτες κατά πολύ. Εκτός αυτού δουλεύουμε στο χώρο του internet πολύ δυναμικά, ένας πελάτης που ψάχνει στο internet κάτι να αναθέσει προς πώληση σε κάποιο μεσίτη ή να βρει αγοραστή γι αυτό που πουλάει τότε σίγουρα θα πέσει πάνω μας. Είμαστε από τις πρώτες επιλογές του.

Αν πάλι δεν είστε του internet αφήστε να κάνουμε εμείς τη δουλειά για σας, αν πιστεύετε στον εαυτό σας και δε συμβιβάζεστε με το μισθό ενός υπαλλήλου επικοινωνήστε μαζί μας!
Το μεσιτικό γραφείο όπου ανταποκρίνεται σε κάθε περίπτωση, διαθέτει γνώση, εμπειρία, επαγγελματισμό, πνεύμα συνεργασίας, ηθικές αρχές, πίστη και αφοσίωση στην εταιρεία και στους πελάτες της, τα μεσιτικά γραφεία αξιοπιστία παρέχουν υπηρεσίες όπως αυτές απαιτούνται από τους πελάτες της.

Μεσιτικό Αξιοπιστία

Διασφαλίζουμε πως τα στελέχη μας είναι ικανά και παρέχουν γρήγορη αξιολόγηση των αναγκών ή απαιτήσεων του πελάτη, ώστε να προταθούν τα κατάλληλα ακίνητα σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες.
1) Σε σχέση με τους συνεργάτες μας είμαστε πολύ αποδοτικοί, (αυτό επιτυγχάνεται λόγω της πλήρους μηχανοργάνωσης, των καινοτομιών και του συστήματος διαχείρισης έμψυχου δυναμικού που διαθέτουμε).
2) Το γραφείο μας ιδρύθηκε με σκοπό την διαμεσολάβηση στην αντιπαροχή οικοπέδων, στην πώληση οικοπέδων και τις αγοροπωλησίες ακινήτων και αντιπαροχές ακινήτων, αυτή τη στιγμή επεκτείνεται στο χώρο των διαμερισμάτων & επαγγελματικών κτηρίων επίσης.
3) Η κατάσταση της αγοράς τα τελευταία τρία χρόνια θεωρείται ανοδική.
4) Ο οργανισμός αυτός έχει δομηθεί βάσει στάνταρ λειτουργιών (πόστων) με πλήρη μηχανοργάνωση.
5) Οι μέθοδοι εργασίας, η κουλτούρα, και το στυλ Διοίκησης είναι απλές και δίκαιες, α) ο συνεργάτης γνωρίζει ποια ακριβώς είναι τα καθήκοντα του & έχει το δικαίωμα να αρνηθεί κάποια εντολή που δεν αφορά το πόστο του εκτός και αν ο ίδιος αποφασίσει να το κάνει για το καλό της ομάδας. β) ανταμείβουμε την υψηλή παραγωγικότητα και υπευθυνότητα, γ) διορθώνουμε την χαμηλή παραγωγικότητα και την ανευθυνότητα.
6) Οι πελάτες μας είναι, α) άνθρωποι που έχουν κάποιο ακίνητο και μας αναθέτουν να το πουλήσουμε ή και να βρούμε κάποιον γνωστό και αξιόπιστο κατασκευαστή για να το δώσουν αντιπαροχή β) άνθρωποι που ψάχνουν να αγοράσουν κάποιο ακίνητο ή κατασκευαστές που ψάχνουν ακίνητο για να το οικοδομήσουν με το σύστημα της αντιπαροχής.

Εκτός από τις πωλήσεις διαμερισμάτων, βιλλών, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, σταθμών αυτοκινήτων, στην Αθήνα ασχολούμαστε με αγροτεμάχια, επαγγελματικά κτίρια, βιομηχανικά κτίρια, εκτάσεις για ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις, νησιά, ξενοδοχεία, πωλήσεις οικοπέδων και αντιπαροχές οικοπέδων, τα μεσιτικά γραφεία αξιοπιστία εγγυούνται την επιτυχία σας.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ είναι να φέρει την εξέλιξη στο χώρο των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών και ιδιαίτερα στις αντιπαροχές και πωλήσεις οικοπέδων, με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Αυτό το πετυχαίνουμε μέσω της συνεχούς ενημέρωσης, και της εκπαίδευσης του προσωπικού μας. Η εμπιστοσύνη σας σε μας σας αποφέρει περισσότερο χρόνο, σιγουριά, και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας, μήν διστάζετε λοιπόν, επικινωνήστε μαζί μας  και έμπειρος συμεργάτης του μεσιτικού μας γραφείου θα αναλάβει άμεσα το ακίνητό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2117500417 ή μέσω Email