Γίνε συνεγάτης

Στους εύκολους καιρούς οι αγοραστές αγοράζουν, οι ιδιοκτήτες και οι κατασκευαστές πουλάνε μόνοι και χωρίς ιδιαίτερο κόπο και ζημία τα σπίτια τους, τα ενοικιαστήρια και τα πωλητήρια στις κολώνες και στους τηλεφωνικούς θαλάμους κάνουν τη δουλειά τους και οι μεσίτες ακμάζουν!
Τι γίνεται όμως στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που περνάει η αγορά ακινήτου όπως τους σημερινούς;
Μα φυσικά εντελώς το αντίθετο, σπίτια μένουν απούλητα ή πωλούνται με ζημία ή παραμένουν ξενοίκιαστα, και οι μεσίτες κλείνουν τα γραφεία τους το ένα μετά το άλλο.
Εμείς στην ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ όμως συνεχίζουμε να ακμάζουμε όπως και οι συνεργάτες μας

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

1) Γραμματειακή υποστήριξη!
2) Απεριόριστες δημοσιεύσεις ακινήτων!
3) Γνώση, σεμινάρια και συμβούλευση επί των πωλήσεων ακινήτων!
4) Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας μια πραγματική θέση εργασίας που μπορούν να χειριστούν από οπουδήποτε μέσω internet, ένα μοναδικό πρόγραμμα μηχανοργάνωσης για τη διαχείριση των αγοραστών και των πωλητών ακινήτων που τους λύνει τα χέρια στην κυριολεξία και προσφέρει ταχύτητα και εισόδημα, τους δίνει την δυνατότητα να διαχειριστούν, να εκτυπώσουν, να συγκρίνουν και να επιλέξουν άμεσα τους καλλίτερους από τους πελάτες  αυτοστιγμεί, χωρίς κανένα κόπο και να πραγματοποιήσουν ραντεβού άμεσα μαζί τους, τη στιγμή που οι άλλοι μεσίτες ακόμη σκέφτονται σε ποιόν να το προτείνουν!

Ο συνεργάτης που δουλεύει στη Νέα Σμύρνη και κάνει όλη τη δουλειά από το σπίτι του επί παραδείγματι, έχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και ευκολίες που έχει και ο συνεργάτης που δουλεύει στα γραφεία της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και πίστεψέ με είναι πολλές και δίνουν άμεσες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις.

Επικοινώνησε άμεσα μαζί μας και θα καταλάβείς πως οι πωλήσεις ακινήτων σήμερα είναι πιο προσοδοφόρες από ποτέ, εμείς στα μεσιτικά γραφεία ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ανοίξαμε το δρόμο, βρισκόμαστε πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό, τόσο που πλέον έχει σταματήσει να μας απασχολεί, μπορούμε να κερδίσουμε όλοι, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας αν είσαι εργατικός. 

Στ αλήθεια  σου προτείνουμε συνεταιρισμό 50/50 και το μόνο που ζητάμε από σένα είναι εντιμότητα συνέπεια και εργατικότητα, τη γνώση και τα έξοδα τα βάζουμε εμείς, ακόμη κι αν δεν έχεις ξαναδουλέψει ως μεσίτης μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας αν διαθέτεις τα παραπάνω και έχεις διάθεση να μάθεις τη δουλειά που την κάναμε πιο εύκολη για σένα.

Λοιπόν ενημερώσου άμεσα!
Τηλεφώνησε στο 210 6083847 ή στείλε το βιογραφικό σου μέσω email

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζω για την αντιπαροχή ή την πώληση του οικοπέδου μου;

Κατ' αρχήν το βασικό δεδομένο είναι ότι η αντιπαροχή και η πώληση ενός οικοπέδου είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, όπως και ο τρόπος που τα χειριζόμαστε.

Ενημερωθείτε ακόμα για:

Mεσογείων 465Α, Αγία Παρασκευή, Αθήνα, 15342 - Τηλ: 210-6083847 Fax: 210-6012731
© 2010 - Μεσιτικά Γραφεία Αξιοπιστία