Θέσεις εργασίας

phoneaxioΈχουμε δημιουργήσει μέσω της εμπειρίας μας και σε συνεργασία με την εταιρεία πληροφορικής SOFTABILITY ένα μοναδικό πρόγραμμα διαχείρισης πελατών και ακινήτων που πραγματικά μας βγάζει από σύγχυση και το χαρτομάνι και μας βάζει με πολύ εύκολο τρόπο  σε όλο το διαθέσιμο πελατολόγιο μας.

Με το πάτημα ενός κουμπιού το πρόγραμμα διαχείρισης μας δημιουργεί αυτόματα μια λίστα μόνο με τους αγοραστές που ενδιαφέρονται π.χ. για διαμέρισμα στο Χολαργό ή στην Αγία Παρασκευή από 1ο όροφο και πάνω και με τιμή από €150.000 – 200.000 και με 2 υ/δ αν το ακίνητο που μόλις αναλάβαμε έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, θα έχουμε στα χέρια μας λοιπόν μια λίστα πελατών που ψάχνουν αυτό που έχουμε να πουλήσουμε και μπορούμε να άμεσα να τους το προτείνουμε  γιατί είναι μόνο οι πελάτες που ψάχνουν ένα διαμέρισμα με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Έτσι ενώ οι υπόλοιποι μεσίτες ψάχνουν τα χαρτιά τους να δουν ποιόν θα πάρουν τηλέφωνο εμείς έχουμε κλείσει ήδη το ραντεβού και το δείχνουμε.Έχουμε τη δυνατότητα λοιπόν να είμαστε μπροστά από τους υπόλοιπους μεσίτες κατά πολύ.

Εκτός αυτού δουλεύουμε στο χώρο του internet πολύ δυναμικά, ένας πελάτης που ψάχνει στο internet κάτι να αναθέσει προς πώληση σε κάποιο μεσίτη ή να βρει αγοραστή γι αυτό που πουλάει τότε σίγουρα θα πέσει πάνω μας. Είμαστε από τις πρώτες επιλογές του.

Αν πάλι δεν είστε του internet αφήστε να κάνουμε εμείς τη δουλειά για σας, αν πιστεύετε στον εαυτό σας και δε συμβιβάζεστε με το μισθό ενός υπαλλήλου επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζω για την αντιπαροχή ή την πώληση του οικοπέδου μου;

Κατ' αρχήν το βασικό δεδομένο είναι ότι η αντιπαροχή και η πώληση ενός οικοπέδου είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, όπως και ο τρόπος που τα χειριζόμαστε.

Ενημερωθείτε ακόμα για:

Mεσογείων 465Α, Αγία Παρασκευή, Αθήνα, 15342 - Τηλ: 210-6083847 Fax: 210-6012731
© 2010 - Μεσιτικά Γραφεία Αξιοπιστία