Οι πελάτες μας μιλάνε

Πάρτε συστάσεις, δείτε τι λένε οι ευχαριστημένοι μας πελάτες για τις υπηρεσίες μας

Κωσταντίνος Καζάκος

Έντιμοι, γρήγοροι και αποτελεσματικοί, πούλησα το ακίνητό μου γρήγορα σε έναν πελάτη τους που δεν ήρθε καν από το νησί του να το δει πριν το αγοράσει, τα συμβόλαια έγιναν με δικό τους συμβολαιογράφο και πληρεξούσιο δικηγόρο!

Μιχάλης Βαρούνης

Το κτίριο που μεσολάβησαν και το οποίο αγόρασα είχε διάφορα θέματα προς επίλυση, βοηθήσανε σε όλη την διάρκεια της αγοράς, δεν διαπραγματεύονται όμως την αμοιβή τους.

Σοφοκλής Γεωργιάδης

Με εξυπηρετήσατε σε γρήγορο χρόνο, είμαι ευχαριστημένος από την συνεργασία και σας ευχαριστώ.

Μιχαήλ Τούμπης

Η εμπειρία από τη συνεργασία μας με την Αξιοπιστία και τον κύριο Χρήστο και τις προσφερθείσες μεσιτικές υπηρεσίες του ήταν εξαιρετική. Χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, εξυπηρέτηση, ταχύτητα και κυρίως αποτελεσματικότητα, στο να μπορεί να φέρει εις πέρας δύσκολες μεσιτικές συμφωνίες. Τους ευχόμεθα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του την δύσκολη αυτή περίοδο που περνάει ο κλάδος και όχι μόνο.

Νίκος Ρόκας

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τη συνεργασία μας για την πώληση του ακινήτου μου χωρίς κανένα πρόβλημα, θα το συνιστούσα και σε άλλους!

Σωτήρης Αποστολόπουλος

H Εταιρεία "ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ ΙΚΕ" ανήκει στους βασικούς μας συνεργάτες υπόδειξης αξιόλογων ακινήτων σε ενδιαφερόμενους αλλοδαπούς πελάτες / επενδυτές της Εταιρείας μας. Διαθέτει ιδιαίτερη εξειδίκευση στην διαμεσολάβηση αγοραπωλησιών αξιόλογων και πολλές φορές μοναδικών επενδυτικών ακινήτων, στις καλύτερες δυνατές τιμές, που εξασφαλίζουν στον αγοραστή σημαντικές επενδυτικές αποδόσεις. Η γνωσιολογία των στελεχών της, αλλά και η φιλική τους διάθεση και παρεχόμενη εξυπηρέτηση, υπογραμμίζουν την άριστη και αποδοτική συνεργασία με όλους τους πελάτες της.

Οικονόμου Κώστας - Μηχανολόγος Μηχανικός

Νιώθω απόλυτη εμπιστοσύνη έχοντας συνεργάτη την Αξιοπιστία. Ο Χρήστος που συνεργάζομαι είναι έμπειρος επαγγελματίας και εξαιρετικός γνωστής του Real Estate στην Αθήνα, υποστηρίζει πάντα τα συμφέροντα μας ως πελάτες και έχει την δυνατότητα να μας παρουσιάσει όλες τις δυνατές επιλογές που έχουμε. Τούς συστήνω ανεπιφύλακτα για κάθε Real Estate επένδυση!

Ηλίας Ξείνης

Άμεσοι, ευγενικοί, αποτελεσματικοί και με μεγάλη γκάμα οικοπέδων κλπ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία μου με το συγκεκριμένο γραφείο που ξεφεύγει από την κλασική μεσιτική νοοτροπία και σε προσεγγίζει φιλικά και 100% με επαγγελματική επιτυχία.

Βασίλης Καρκαλέτσος

Αξιοπιστία προς την εταιρεία η συνεργασία μας ήταν άψογη λειτουργούσε και για μας και για τον πελάτη μας τον αγοραστή μας με το ίδιο σθένος και συμφέρον και προς τους δύο, μακάρι να είχαμε κι άλλους τέτοιους συνεργάτες θα ήμασταν πιο ήσυχοι ευτυχισμένοι, καλές δουλειές και σας εύχομαι, στην άλλη μας συνεργασία καλή συνέχεια.

Μιχαήλ Σοφός

Μου έφεραν αρκετούς πελάτες από το εξωτερικό, εταιρεία με καλό πελατολόγιο, ευγενικοί και επίμονοι στη δουλειά τους!

Δημήτρης Λιάπης

Η εταιρεία ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΚΗ αξιολογείται ως: Επαγγελματίες, υπεύθυνοι και πλήρως αξιόπιστοι, τους προτείνω ανεπιφύλακτα.

Μπάμπης Γαζετάς

Ικανότατοι με μεγάλο πελατολόγιο, συνεργάτες που μπορείς να βασιστείς πάνω τους, επίμονοι στην πώληση.

Γρηγόρης Ζουρντός

Διαθέτουν αξιόλογα οικόπεδα, είναι γνώστες της αγοράς και συνεχίζουν προς το συμβόλαιο παρόλα τα εμπόδια που προκύπτουν, δεν τα παρατάνε, τους συστήνω!

Παναγιώτης Βόζης

Άκρως επαγγελματική κατάρτιση, διαφάνεια και υπευθυνότητα. Προσέγγιση του πελάτη με ορθολογικές συμβουλές και προτάσεις, προς αμοιβαίο όφελος". Στη διάθεσή σου.

Νίκος

Καλή γκάμα από διαθέσιμα ακίνητα διαφόρων κατηγοριών, άμεση ανταπόκριση στα ερωτήματα των ενδιαφερομένων. Πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών. Πιστεύω ότι αν υπάρξει μια χρονολογική ταξινόμηση των ακινήτων θα διευκολύνει πολύ την αναζήτησή τους,

Γιάννης Κοκμωτός

Από την μέχρι σήμερα συνεργασία μου με το μεσιτικό γραφείο διαπίστωσα άμεση ανταπόκριση, σωστές συμβουλές και αδιάκοπες προσπάθειες αντιμετώπισης οποιονδήποτε εκκρεμοτήτων, με λίγα λόγια ανταποκρίνεται πλήρως στον τίτλο του… ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Στέφανος Δάτσικας

Άριστοι και άψογοι επαγγελματίες. Κάθε συνεργασία μου με την εταιρεία ήταν απολύτως επιτυχής. Συγχαρητήρια!

Γιώργος Γκλαβάς

Μεγάλη εμπειρία, πολλά ακίνητα, καλή και άμεση επικοινωνία και ανταπόκριση.

Γιάννης Διβάρης

Άριστη συνεργασία, ευγενέστατοι άνθρωποι και γνώστες της αγοράς!!

Γιάννης Δραμπέλης

Η εταιρεία σας είναι αξιοσέβαστη και άκρως επαγγελματική

Σταύρος Βουδούρης

Εταιρεία με πολλές επιτυχίες, άμεσοι και αποτελεσματικοί.

Γρηγόρης Ράπτης

Είναι πολύ αξιόπιστο γραφείο με πολλές ευκαιρίες ακινήτων.

Αγγελική Μαρινάκου

Είναι αξιόπιστη εταιρεία με καλές πωλήσεις, ξέρουν τη δουλειά τους!

Άννα Γραμπά

Και βέβαια πιστεύω στην εταιρεία, ανταποκρίνεται άμεσα!!!!

Η μεσιτική εταιρεία Αξιοπιστία, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, εύστοχες και ρεαλιστικές εκτιμήσεις ακινήτων, είναι γνώστες του αντικειμένου και αυτό τον κάνει πολύτιμο συνεργάτη, παρακαλώ να προστεθεί.