Μονοκατοικίες,οικόπεδα Κηφισιά

Μονοκατοικίες, οικόπεδα, μεζονέτες Κηφισιά

Διαμερίσματα σπίτια μονοκατοικίες ΚηφισιάΗ Κηφισιά είναι μια μεγάλη περιοχή και διαθέτει σπίτια σε διάφορες τιμές, η Πολιτεία και το Κεφαλάρι στην Παλαιά Κηφισιά όπως και η πολιτεία επί παραδείγματι είναι οι ακριβότερες περιοχές της Κηφισιάς, υπάρχουν οικονομικές λύσεις όμως για κάποιον που ψάχνει να αγοράσει μονοκατοικία, μεζονέτα, διαμέρισμα ή οικόπεδο στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς, η Νέα Κηφισιά μπορεί να μην έχει την αίγλη της Παλαιάς Κηφισιάς αλλά είναι μια πολύ ήσυχη περιοχή με πολύ πράσινο, αρκετά χαμηλότερες τιμές στα σπίτια και τα οικόπεδα που διαθέτει σε σχέση με την Παλαιά Κηφισιά και δίπλα στην νυχτερινή ζωή και το εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς και του Αμαρουσίου, τα εμπορικά και την ποιότητα ζωής της Παλαιάς Κηφισιάς. Το μεσιτικό μας γραφείο διαθέτει κυρίως μεζονέτες, μονοκατοικίες και οικόπεδα προς αγορά ή πώληση στην Κηφισιά αλλά συνήθως θα βρείτε και αντιπαροχές οικοπέδων, στο μεσιτικό μας γραφείο θα βρείτε και επαγγελματικά οικόπεδα στην Κηφισίας, το τηλέφωνο επικοινωνίας μας είναι 210 6083847 για την άμεση εξυπηρέτησή σας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε είτε θέλετε να αγοράσετε είτε επιθυμείτε να πουλήσετε το σπίτι ή το οικόπεδό σας.

Μονοκατοικίες Κηφισιά

Αγορά μονοκατοικίας στην Πολιτεία Κηφισιάς σε τιμή ευκαιρίας: Πολιτεία σε μοναδική τοποθεσία, πάνω στην πλατεία της Πολιτείας πωλείται μονοκατοικία 500 τμ (ημιτελής) ισογείου - 1ου - 2ου συν play room με 4 υ/δ, η μονοκατοικία είναι κατασκευής του 2008 και διαθέτει τζάκι, έχει απεριόριστη θέα, παρκινγκ υπογείου, κήπο μέ πισίνα,  δωμάτιο υπηρεσίας, οι όροφοι επικοινωνούν με ασανσέρ και  αποθήκη, υπάρχει η δυνατότητα δυνατότητα να χωριστεί σε δύο ξεχωριστά σπίτια.
Πώληση μονοκατοικίας στην Πολιτεία Κηφισιάς: ΚΗΦΙΣΙΑ Πολιτεία: Πωλείται μονοκατοικία 280 τμ ισογείου και 1ου ορόφου με 4 υ/δ, σε οικόπεδο 1.040 τμ η οποία χρήζει ανακαίνισης, είναι συζητήσιμη και η αντιπαροχή ή ακόμη και η ανταλλαγή, το οικόπεδο κτίζει συνολικά 600 τμ βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της Πολιτείας και προσφέρεται περισσότερο για επαγγελματική χρήση.
Πώληση μονοκατοικίας στο Κεφαλάρι Κηφισιάς: Κηφισιά Κεφαλάρι, πωλείται μονοκατοικία 300 τμ ισόγεια και γωνιακή, διαθέτει 4 υ/δ (τα 3 εξ αυτών master), η κατασκευή του σπιτιού έγινε το 1965, έχει 5 μπάνια σε κλασικό στυλ, το οικόπεδο είναι 750 τμ και έχει φυσικό αέριο και κήπος 500 τμ, είναι σε άριστη κατάσταση με πλήρη ανακαίνιση και ανακατασκευή το 2003, βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο του Κεφαλαρίου.

Οικόπεδα Κηφισιά

Πώληση οικοπέδου στην Άνω Κηφισιά: Κηφισιά Ανω, πωλείται οικόπεδο 1000τμ (ενός στρεμμάτος) με σ.δ. 0,6, άρτιο και οικοδομήσιμο σε καλό σημείο της Άνω Κηφισιάς με δύο προσόψεις, εντός του οικοπέδου υπάρχει παλαιά οικία.
Πώληση οικοπέδου στην Άνω Κηφισιά: Κηφισιά Άνω, πωλείται οικόπεδο 1.000 τμ με ελαιόδεντρα, εντός σχεδίου, με σδ 0,6 είναι επικλινές, δίφατσο και διαμπερές με πρόσοψη 36 μέτρα η μία και 12 μέτρα η δεύτερη πρόσοψη, με κτίσμα 160 τμ, το οικόπεδο έχει ανεμπόδιστη θέα βουνό και στο δάσος.
Πώληση οικοπέδου στο Κεφαλάρι (Κοκινράς) Κηφισιά: ΚΗΦΙΣΙΑ Κεφαλάρι, πωλείται υπό ένταξη οικόπεδο (στην τελευταία πράξη εφαρμογής) 3.850 τμ με συντελεστή δόμησης 0,40 και συντελεστή κάλυψης 0,40, η πρόσοψη του οικοπέδου είναι 52 μέτρα, αυτή την στιγμή χτίζει κτίζει 390 τμ, έχει εντός κτίσμα 23 τμ, και απεριόριστη θέα.
Πώληση οικοπέδου στην νέα Κηφισιά: Κηφισιά: Νέα: πωλείται οικόπεδο 900 τμ, σε καλό σημείο, επίπεδο, με συντελεστή δόμησης 0,6 και συντελεστή κάλυψης 0,4 δίφατσο, σε πολύ καλή τιμή.

Μεζονέτες Κηφισιά

Πώληση μεζονέτας στο Κεφαλάρι Κηφισιάς: νεόδμητη μεζονέτα 375 τ.μ., 4 υ/δ (τα 3 master), κατασκευή '07, 4 μπάνια, wc, play room, ασανσέρ, κλιματισμός, τζάκι, κλειστό πάρκιν, κήπος 150 τ.μ., αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τρία υδρομασάζ, μεγάλες βεράντες, δρύινα πατώματα, δωμάτιο υπηρεσίας, ανεξάρτητη κουζίνα, βεστιάριο, θέα πράσινο, τιμή 930.000 ευρώ.
Πώληση μεζονέτας στην Πολιτεία Κηφισιάς: μεζονέτα 300 τ.μ., γωνιακή, 4 υ/δ, 3 μπάνια, αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, ηλιακός, με κήπο 200 τ.μ., απεριόριστη θέα, ασανσέρ, roof garden, δωμάτιο υπηρεσίας, laundry, τρεις θέσεις γκαράζ, αλεξίσφαιρα θερμαινόμενα τζάμια, επιπλέον ισόγειο ανεξάρτητο playroom, με δρύινα, τζάκι, κουζίνα, ξενώνα, τιμή 990.000 ευρώ.
Πώληση μεζονέτας στην Πολιτεία Κηφισιάς: μεζονέτα 330 τ.μ., 4 υ/δ (το 1 master), κατασκευή '05, 2 μπάνια, 2 wc, πολύ μεγάλες βεράντες, απεριόριστη θέα, δρύινα παντού, 110 τ.μ. ανά όροφο με ασανσέρ, βεστιάριο, τρία πάρκιν υπόγεια, δύο τζάκια, ισόγειο playroom ανεξάρτητο με κουζίνα, 1 υ/δ, γραφείο, τιμή 900.000 ευρώ.

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζω για την αντιπαροχή ή την πώληση του οικοπέδου μου;

Κατ' αρχήν το βασικό δεδομένο είναι ότι η αντιπαροχή και η πώληση ενός οικοπέδου είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, όπως και ο τρόπος που τα χειριζόμαστε.

Ενημερωθείτε ακόμα για:

Mεσογείων 465Α, Αγία Παρασκευή, Αθήνα, 15342 - Τηλ: 210-6083847 Fax: 210-6012731
© 2010 - Μεσιτικά Γραφεία Αξιοπιστία