Μεζονέτες μονοκατοικίες Γέρακας

Διαμερίσματα σπίτια μονοκατοικίες ΓέρακαςΟ Γέρακας είναι μια περιοχή των Βορειονανατολικών προαστίων η οποία συνορεύει με το Χαλάνδρι, την Αγία Παρασκευή. τα Βριλήσσια, την Πεντέλη, την Ανθούσα, την Παλλήνη, τα Σπάτα και τα Γλυκά νερά. Έχει εύκολη πρόσβαση στην Αττική οδό και στον προαστιακό, δεν είναι ακριβή περιοχή, θα μπορούσαμε να πούμε πως οι τιμές των ακινήτων στον Γέρακα είναι αρκετά χαμηλές, συνήθως επειδή η δόμηση είναι μικρού ύψους, (8 μέτρα) υπάρχουν πολλές μεζονέτες και μονοκατοικίες, όπως και διαμερίσματα, είναι μια περιοχή η οποία διαθέτει καινούργια σπίτια μιας και το 80% της δόμησης πραγματοποιήθηκε απο το 2000 και μετά και έτσι οι δομικοί κανονισμοί και τα σπίτια ή τα κτίρια που διαθέτει ο Γέρακας είναι σύγχρονα και τουλάχιστον γερά φτιαγμένα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με συνεργάτη του μεσιτικού μας γραφείου άμεσα στο 2106083847 για να εκδηλώσετε την ζήτησή σας εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

Διαμερίσματα, σπίτια, μονοκατοικίες Γέρακας

ΓΕΡΑΚΑΣ: Πώληση νεόδμητης μεζονέτας στο Γέρακα, 130 τ.μ., 2 επίπεδα, ισόγεια, διαμπερής, 3 υ / δ (το 1 master), μπάνιο, 2 wc, δύο επιπέδων, αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκιν, αποθήκη, κήπος 40 τ . μ., χωρίς κοινόχρηστα, ήσυχο, με θέα σε πράσινο (ενεργειακή κλάση Γ).(πουλήθηκε)
ΓΕΡΑΚΑΣ: Πώληση νεόδμητης μεζονέτας στο Γέρακα, 150 τ.μ., 2 επίπεδα, 1ου - 2ου, 2 υ / δ (το 1 master), μπάνιο, 2 wc, αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, πόρτα ασφαλείας, κλειστό πάρκιν, αποθήκη, κήπος, χωρίς κοινόχρηστα, με θέα σε πράσινο που δεν κλείνει (ενεργειακή κλάση Γ).(πουλήθηκε)

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζω για την αντιπαροχή ή την πώληση του οικοπέδου μου;

Κατ' αρχήν το βασικό δεδομένο είναι ότι η αντιπαροχή και η πώληση ενός οικοπέδου είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, όπως και ο τρόπος που τα χειριζόμαστε.

Ενημερωθείτε ακόμα για:

Mεσογείων 465Α, Αγία Παρασκευή, Αθήνα, 15342 - Τηλ: 210-6083847 Fax: 210-6012731
© 2010 - Μεσιτικά Γραφεία Αξιοπιστία