Οικόπεδα νησιά

Οικόπεδα σε Ελληνικά νησιά

Οικόπεδα σε Ελληνικά νησιάΜέσα απο την ζήτηση των πελατών μας αναγκαστήκαμε να ανοίξουμε ένα νέο τομέα αγορών και πωλήσεων οικοπέδων, αλλά μακρυά απο την έδρα της εταιρείας μας, τα οικόπεδα σε νησιά της Ελλάδος, μπορείτε να απευθυνθείτε στο μεσιτικό μας γραφείο για να σας προτείνουμε νέα οικόπεδα στα νησιά μας, τα οικόπεδα που διαθέτουμε είναι αξιόλογα και σε σημαντικά σημεία των Ελληνικών μας νησιών, διαθέτουμε οικόπεδα για παραθαλάσιες κατοικίες και οικόπεδα για ξενοδοχειακές μονάδες, οικόπεδα τα οποία δεν έχουν βγεί καθόλου στην αγορά και τα οποία διαθάτουμε δια στόματος στο πελατολόγιό μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε το οικόπεδό σας σε οποιοδήποτε Ελληνικό νησί αρκεί να είναι κατάλληλο για εξοχικές κατοικίες ή για ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας.

ΣΙΚΙΝΟΣ: Πώληση οικοπέδου Σίκινος. Οικόπεδο 4.500 τμ,  Προσόψεως 47,00 μέτρων, , με Σ.Δ. 0,19 (με θέα θάλασσα, ελαφρώς επικλινές, και άδεια για ξενοδοχειακή μονάδα 850τμ και 2 ημτελή κτίσματα εντός 240τμ,).

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζω για την αντιπαροχή ή την πώληση του οικοπέδου μου;

Κατ' αρχήν το βασικό δεδομένο είναι ότι η αντιπαροχή και η πώληση ενός οικοπέδου είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, όπως και ο τρόπος που τα χειριζόμαστε.

Ενημερωθείτε ακόμα για:

Mεσογείων 465Α, Αγία Παρασκευή, Αθήνα, 15342 - Τηλ: 210-6083847 Fax: 210-6012731
© 2010 - Μεσιτικά Γραφεία Αξιοπιστία