Οικόπεδα Αθήνα

Φθηνά οικόπεδα στην Αθήνα

Οικόπεδα ΑθήναΤα οικόπεδα στην Αθήνα και ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας είναι δυσεύρετα, η Αθήνα είναι μια κτισμένη και σχεδόν κλεισμένη περιοχή βάσει οικοπέδων, οι αγορές, οι πωλήσεις και οι αντιπαροχές οικοπέδων είναι λίγες και όχι πλέον τόσο προσοδοφόρες, παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες, κυρίως ευκαιρίες που αφορούν επαγγελματικά οικόπεδα στο κέντρο της Αθήνας τα οποία μπορούν να δώσουν υπεραξία μιας και οι τιμές των οικοπέδων είναι σε ιστορικά χαμηλά, μπορείτε να δείτε επίσης επαγγελματικά οικόπεδα, οικόπεδα οικιστικά και να πάρετε πληροφορίες για τις αντιπαροχές οικοπέδων, στις περισσότερες περιπτώσεις αυτοί που χρησιμοποιούν την Αθήνα σαν αναζήτηση ψάχνουν σε όλη την Αττική για αυτό σας δίνουμε την δυνατότητα να δείτε οικόπεδα και τις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας όπως επίσης και ευκαιρίες οικοπέδων για επαγγελματική ή και οικιστική χρήση. Επισκεφθείτε λοιπόν έναν απο τους παρακάτω συνδέσμους και πάρτε πληροφορίες για την αγορά ή την αντιπαροχή οικοπέδου στην περιοχή που σας ενδιαφέρει.
Επαγγελματικά οικόπεδα - με πληροφορίες για τα επαγγελματικά οικόπεδα που διαθέτουμε όλων των περιοχών της Αθήνας αλφαβητικά, με φθίνουσα σειρά. Συνήθως θα βρείτε μεγάλα επαγγελματικά οικόπεδα σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και επαγγελματικά οικόπεδα κατάλληλα για Σούπερ Μάρκετ.
Οικόπεδα στα βόρεια προάστια - θα βρείτε πληροφορίες που αφορούν αγορές και πωλήσεις οικοπέδων στη βότεια Αττική συνήθως οικιστικά, οικόπεδα που μπορείτε να αγοράσετε για να χτίσετε το σπίτι σας ή για επαγγελματική χρήση αν είστε κατασκευαστής.
Οικόπεδα στα νότια προάστια - θα βρείτε οικόπεδα στα νότια προάστια με πληροφορίες για κάθε οικόπεδο με τα τετραγωνικά μέτρα του οικοπέδου και το συντελεστή δόμησης, τα οικόπεδα αυτά επίσης είναι οικιστικά, αν θέλετε να δείτε οικόπεδα για επαγγελματική χρήση τότε παρακαλούμε ακολουθήστε τον σύνδεσμο που αφορά τα επαγγελματικά οικόπεδα.
Οικόπεδα στα δυτικά προάστια - σε αυτή την ενότητα σας δίνουμε πληροφορίες για τις περιοχές της δυτικής Αττικής όπως επίσης πληροφορίες για τα οικόπεδα που διαθέτουμε με τα τετραγωνικά τους μέτρα και τους συντελεστές δόμησης των οικοπέδων.
Οικόπεδα στην ανατολική Αττική - η υποσελίδα αυτή διαθέτει πληροφορίες για οικιστικά συνήθως οικόπεδα της ανατολικής Αττικής, τα έχουμε αλφαβητικά με τετραγωνικά μέτρα και συντελεστές δόμησης.
Αντιπαροχή οικοπέδου - πληροφορίες για την αντιπαροχή των οικοπέδων και συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξετε αν αποφασίσετε να δώσετε το σπίτι σας ή το οικόπεδο που διαθέτετε με την μέθοδο της αντιπαροχής.

Οικόπεδα Κυψέλη

ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ: Αγορά οικοπέδου Κυψέλη. Οικόπεδο 171 τμ,  Προσόψεως 11,50 μέτρων, γωνιακό , με Σ.Δ. 3,6 και θέα από τους ψηλούς ορόφους, κατάλληλο για κατάστημα.
ΚΥΨΕΛΗ ΑΝΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Αντιπαροχή οικοπέδου Κυψέλη. μοναδικό οικόπεδο 183 τ.μ., σ.δ. 2,6, σ.κ. 70, πρόσοψη 13 μ. σε πολύ καλό σημείο, δίπλα στα Δικαστήρια και με θέα από τους ψηλούς ορόφους, δίδεται αντιπαροχή
ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ: Πώληση οικοπέδου Κυψέλη. (πλησίον πλατείας Κανάρη), οικόπεδο 380 τ.μ., γωνιακό, σ.δ. 3,6, σ.κ. 70, πρόσοψη 25 μ., σε πολύ καλό σημείο, ευκαιρία, πωλείται.

Οικόπεδα Άγιος Παντελεήμονας

ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ: Αντιπαροχή - πώληση οικοπέδου Άγιος Παντελεήμονας. Οικόπεδο 147 τμ,  Προσόψεως 10,00 μέτρων, , με Σ.Δ. 3,6 με άδεια εξαορόφου οικοδομής (χτίζει 548τμ), πωλείται ή αντιπαρέχεται.

Οικόπεδα Ακαδημία Πλάτωνος

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ: Πώληση οικοπέδου Ακαδημία Πλάτωνος. Οικόπεδο 200 τμ,  Προσόψεως 10,13 μέτρων, , με Σ.Δ. 3 σε καλό σημείο.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ: Αγορά οικοπέδου Ακαδημία Πλάτωνος. Οικόπεδο 250 τμ,  Προσόψεως 22,00 μέτρων, , με Σ.Δ. 3 κατάλληλο για επαγγελματικό, σε μαγαζότοπο.

Οικόπεδα Αμπελόκηποι

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Πώληση οικοπέδου Αμπελόκηποι. Οικόπεδο 294 τμ,  Προσόψεως 12,00 μέτρων, , με Σ.Δ. 3,6 Σε πολύ ωραίο σημείο (βγάζει καλό μαγαζί) και διαμερίσματα.

Οικόπεδα  Βοτανικός

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Πώληση οικοπέδου Βοτανικός. Οικόπεδο 277 τμ,  Προσόψεως 10,50 μέτρων, , με Σ.Δ. 3 (πλησίον metro Κεραμικού).

Οικόπεδα Ιλίσια

ΙΛΙΣΙΑ: Πώληση οικοπέδου Ιλίσια. Οικόπεδο 130 τμ,  Προσόψεως 8,50 μέτρων, , με Σ.Δ. 3 σε πολύ καλό σημείο ιδανικό για φοιτητόκοσμο.

Οικόπεδα Κεραμεικός

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: Πώληση οικοπέδου Κεραμεικός. Οικόπεδο 132 τμ,  γωνιακό , με Σ.Δ. 2,2 με θέα Ακρόπολη και Βοτανικό κήπο

Οικόπεδα Κολωνός

ΚΟΛΩΝΟΣ: Πώληση οικοπέδου Κολωνός. Οικόπεδο 260 τμ,  Προσόψεως 11,00 μέτρων, , με Σ.Δ. 3 κατάλληλο για κατάστημα.

Οικόπεδα Κουκάκι

ΚΟΥΚΑΚΙ: Πώληση οικοπέδου Κουκάκι Οικόπεδο 197 τμ,  Προσόψεως 16,00 μέτρων, , με Σ.Δ. 3,6 σε ήσυχο σημείο.

Οικόπεδα Νέος Κόσμος

ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Πώληση οικοπέδου Νέος Κόσμος. Οικόπεδο 235 τμ,  Προσόψεως 12,00 μέτρων, , με Σ.Δ. 3 πλησίον metro & tram στο λόφο Κυνοσάργους.
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Πώληση επαγγελματικού οικοπέδου Νέος Κόσμος. (επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης,) Οικόπεδο 196 τμ,  Προσόψεως 9,00 μέτρων, , με Σ.Δ. 3 με διόροφο κτίσμα νοικιασμένο.
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Αγορά οικοπέδου Νέος Κόσμος. Οικόπεδο 174 τμ,  Προσόψεως 8,50 μέτρων, διαμπερές , με Σ.Δ. 3 (σε πολύ καλό σημείο, 50 μέτρα από το metro του Ν. Κόσμου, με θέα Ακρόπολη και θάλασσα από 4ο όροφο & πάνω).

Οικόπεδα Ομόμοια - Σύνταγμα

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πώληση οικοπέδου Ομόνοια. Οικόπεδο 180 τμ,  Προσόψεως 10,65 μέτρων, , με Σ.Δ. 4,8 κεντρικότατο για κατάστημα η επαγκελματικό κτήριο.

Οικόπεδα Πατήσια

ΠΑΤΗΣΙΑ: Αντιπαροχή οικοπέδου Πατήσια. Οικόπεδο(κάτω) Πατήσια, 835 τμ, με Σ.Δ. 3,6 Κάλυψη 70% αντιπαρέχεται.
ΠΑΤΗΣΙΑ: Πώληση οικοπέδου Πατήσια. Οικόπεδο προσόψεως 12,70 μέτρων, , με Σ.Δ. 3,6 πλησίον Αγίου Μελετίου, πωλείται ή αντιπαρέχεται
ΠΑΤΗΣΙΑ: Πώληση οικοπέδου Πατήσια. Οικόπεδο (κάτω) Πατήσια, 147 τμ,  Προσόψεως 9,00 μέτρων, , με Σ.Δ. 4,2 με κατεδάφιση (κενό οικόπεδο,) με φάρδος δρόμου 10 μέτρα.

Οικόπεδα Πετράλωνα

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Πώληση οικοπέδου Πετράλωνα. Οικόπεδο 171 τμ,  Προσόψεως 13,50 μέτρων, γωνιακό , με Σ.Δ. 3 μοναδικό πολύ κεντρικό, ιδανικό για τράπεζα ή εμπορικό κατάστημα.

Οικόπεδα Πλατεία Αμερικής

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ: Πώληση οικοπέδου Πλατεία Αμερικής. Οικόπεδο 900 τμ,  Προσόψεως 17,00 μέτρων, , με Σ.Δ. 4,2 με άδεια οικοδομής και έργα αντιστοίριξης για υπόγεια 16 μέτρων (για 5 υπόγεια) & με προσυμβόλαιο αγοράς προς του ανεγερθέντος κτιρίου προς (πουλήθηκε).

Οικόπεδα Πολύγωνο

ΠΟΛΥΓΩΝΟ: Πώληση οικοπέδου Πολύγωνο. Οικόπεδο 225 τμ,  Προσόψεως 22,60 μέτρων, διαμπερές , με Σ.Δ. 2,1
ΠΟΛΥΓΩΝΟ: Αγορά οικοπέδου Πολύγωνο. Οικόπεδο 215 τμ,  Προσόψεως 10,00 μέτρων, , με Σ.Δ. 2,1 (πλησίον δικαστηρίων), στην τιμή € 380.000 

Οικόπεδα Σταθμός Λαρίσσης

ΣΤ. ΛΑΡΙΣΣΗΣ: Πώληση οικοπέδου Σταθμός Λαρίσσης. Οικόπεδο 145 τμ,  Προσόψεως 10,00 μέτρων, , με Σ.Δ. 3,6

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω E mail 

 

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζω για την αντιπαροχή ή την πώληση του οικοπέδου μου;

Κατ' αρχήν το βασικό δεδομένο είναι ότι η αντιπαροχή και η πώληση ενός οικοπέδου είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, όπως και ο τρόπος που τα χειριζόμαστε.

Ενημερωθείτε ακόμα για:

Mεσογείων 465Α, Αγία Παρασκευή, Αθήνα, 15342 - Τηλ: 210-6083847 Fax: 210-6012731
© 2010 - Μεσιτικά Γραφεία Αξιοπιστία