Οικόπεδα Αττική

Οικόπεδα λοιπή Αττική

Οικόπεδα ΑττικήΤα οικόπεδα προς πώληση στην Αττική είναι πλέον πολλά και σε πολύ καλές τιμές, δεν είναι δύσκολο να βρεί κάποιος το οικόπεδο που του κάνει πλέον μιας και η ζήτηση των οικοπέδων είναι μικρή και τα οικόπεδα προς πώληση στην Αττική είναι πολλά. Οι τιμές των οικοπέδων στην Αττική έχουν πλέον μειωθεί πολύ και οι ευκαιρίες για επενδύσεις είναι πολλές, όταν λέμε λοιπή Αττική εννοούμε τις περιοχές που δεν εμπίπτουν στα ανατολικά προάστια, στα δυτικά προάστια, τα βόρεια προάστια, τα νότια προάστια, και την ανατολική Αττική, στις περιοχές αυτές έχουμε κατηγοριοποιήσει τα οικόπεδα της Αττικής σε ανατολικά προάστια, δυτικά προάστια, βόρεια προάστια, νότια προάστια, και ανατολική Αττική για να είναι εύκολη η περιήγηση και η χρηστικότητα για τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας, παρακάτω σας παραθέτουμε συνδέσμους που αφορούν τα προάστια της Αθήνας ώστε να βρείτε άμεσα αυτό που σαας ενδιαφέρει.

Οικόπεδα στην περιφέρεια Αττικής

Οικόπεδα στα βόρεια προάστια
Οικόπεδα στα Νότια προάστια
Οικόπεδα στα Δυτικά προάστια
Οικόπεδα στην ανατολική Αττική
Επαγγελματικά οικόπεδα
Αντιπαροχές οικοπέδων

ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ πωλείται Οικόπεδο 800 τμ, Προσόψεως 23,00 μέτρων, , με Σ.Δ. 0,4 σε κεντρικό σημείο, ελαφρώς επικλινές με θέα θάλασσα.

ΒΟΥΤΖΑΣ πωλείται οικόπεδο έξι στρεμμάτων νε συντελεστή δόμησης 0,4 και συντελεστή κάλυψης 0,2, το οικόπεδο έχει πρόσοψη 100 μέτρα στην οδό Παραδείσου και 100 μέτρα στην οδό Τύχης, είναι αμφιθεατρικό, με πανοραμική θέα

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ πωλείται οικόπεδο δύο στρεμμάτων και 90 τμ, είναι εντός σχεδίου και είναι τρίφατσο άρτιο και οικοδομήσιμο με απεριόριστη θέα και πωλείται σε τιμή ευκαιρίας.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ πωλείται οικόπεδο δύο στρεμμάτων και 300τμ εντός σχεδίου, το παρόν οικόπεδο είναι διαμπερές με μεγάλες προσόψεις και στους δύο δρόμους.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ πωλείται οικόπεδο 6,5 στρεμμάτων άρτιο και οικοδομήσιμο, σε κεντρικό μέρος με πρόσοψη σε δρόμο με άσφαλτο, το οικόπεδο είναι οικοδομήσιμο και κτίζει 2 μεζονέτες ή μια μονοκατοικία.

ΚΕΡΑΤΕΑ πωλείται βιομηχανικό οικόπεδο 2.060 τμ με συντελεστή δόμησης 1,4 και συντελεστή κάλυψης 0,65, η πρόσοψη του οικοπέδου είναι 40 μέτρα με άδεια οικοδομής, ηλεκτρικό και νερό, το παρόν οικόπεδο προορίζεται για επαγγελματική χρήση.
ΚΕΡΑΤΕΑ πωλείται οικόπεδο στην περιοχή Πέτα, το οικόπεδο είναι 1.800τμ και είναι εντός σχεδίου, βρίσκεται επί της κεντρικής λεωφόρου και έχει τρείς όψεις
ΚΕΡΑΤΕΑ πωλείται οικόπεδο στην περιοχή Διόνυσος, το οικόπεδο 10 στρέμματα και διαθέτει όλες τις παροχές, υπάρχει χαρτί δασαρχείου και είναι κατάλληλο για ηλιακό πάρκο

ΚΟΡΩΠΙ πωλείται οικόπεδο δύο στρεμμάτων και 190 τμ εντός σχεδίου, επίπεδο, σε πολύ καλή τιμή.
ΚΟΡΩΠΙ στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας πωλείται οικόπεδο οικόπεδο 2.600τμ επικλινές με θέα θάλασσα, ο συντελεστής δόμησης είναι 0,3 και ο συντελεστής κάλυψης 0,4 οι προσόψεις του οικοπέδου είναι 35 μέτρα x 75 μέτρα, 2  διαμπερές, οικοδομήσιμο, 900 μ. από θάλασσα με θεα θαλασσα και πλησίον κέντρου Αγιας Μαρινας, δεκτη και ανταλλαγη με διαμερίσματα στα νότια Προάστια ή σε νησί.

ΟΙΝΟΗ πωλείται οικόπεδο
14.980 τμ, γωνιακό , με Σ.Δ. 0,3 με εργοστάσιο επεξεργασίας αλουμινίου.

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ πωλείται οικόπεδο δύο στρεμμάτων με παλιά επισκευάσιμη οικία 130τμ, το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου και κτίζει συνολικά 900τμ, βρίσκεται σε κεντρική οδό καιδιαθέτει άριστη και απεριόριστη θέα στη θάλασσα, το οικόπεδο διαθέτει πηγάδι και βρίσκεται μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα, υπάρχει δυνατότητα και αγοράς τμήματος τοι οικοπέδου σε πολύ καλή τιμή.

ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ πωλείται βιομηχανικό οικόπεδο 380 στρεμμάτων με πρόσοψη στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, ο συντελεστής δόμησης του οικοπέδου είναι 0,9 και η κάλυψη για συμβατική κατασκευή 0,30 και για σιδηροκατασκευή είναι 0,40, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζω για την αντιπαροχή ή την πώληση του οικοπέδου μου;

Κατ' αρχήν το βασικό δεδομένο είναι ότι η αντιπαροχή και η πώληση ενός οικοπέδου είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, όπως και ο τρόπος που τα χειριζόμαστε.

Ενημερωθείτε ακόμα για:

Mεσογείων 465Α, Αγία Παρασκευή, Αθήνα, 15342 - Τηλ: 210-6083847 Fax: 210-6012731
© 2010 - Μεσιτικά Γραφεία Αξιοπιστία